dijous, 15 de maig del 2014

Ampliem el calendari per al curs vinent. Començarem les classes el 4 de setembre. Ja has fet la preinscripció?!!

L’escola bressol municipal de Navàs començarà abans el curs i l’acabarà més tard adequant-se a les necessitats de pares i mares i amb la voluntat d’atraure més usuaris.

Imatge de la façana de l'escola bressol
En el darrer Consell Escolar l’Ajuntament de Navàs, pares i mares i l’equip docent de l’escola van acordar modificar el calendari i els horaris d’obertura de l’escola per la mainada amb l’objectiu d’oferir més servei a un preu similar (138 euros per l’horari bàsic) per a les famílies i incentivar les preinscripcions inscripcions de cara al curs 2014/15.

Així, els canvis principals seran que els nens i nenes iniciaran el curs el dia 4 de setembre, es treballaran els dies 24, 29, 30 i 31 de desembre, es treballaran els dies 30 i 31 de març (dilluns i dimarts de setmana santa), durant el mes de juny es treballaran els dies 25, 26, 29 i 30 en horari sencer de matí i tarda, i durant el juliol es continuarà fent intensiu de 8 a 15h amb servei de menjador, i s’acabaria el període d’obertura de l’escola el divendres 24 de juliol. Aquests canvis són per intentar que el calendari i horaris de l’escola s’adaptin més als horaris de pares i mares.
L’Ajuntament de Navàs agraeix l’esforç i el sentit de responsabilitat de totes les treballadores de l’escola bressol en la seva adaptació als canvis, i també a l’AMPA per la seva implicació en el funcionament del centre.


Finalment, l’ajuntament fa una crida a les famílies a inscriure els seus nens i nenes a l’escola pública municipal, el període de preinscripció acaba aquest divendres 16 de maig. Visiteu la Quitxalla i tingueu-ho en compte de cara a la matriculació definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.