dijous, 5 de juny del 2014

LA SETMANA DELS AVIS I ÀVIES A L’ESCOLA BRESSOL

Aquesta última setmana de maig,  ha sigut molt especial, ja que hem fet: LA SETMANA DELS AVIS/ÀVIES.
Durant aquests dies, cada aula ha sortit a decorar una mica el sorral , amb la col·laboració d’avis i àvies.
El dilluns “ELS ESTELS” no van poder sortir al sorral, ja que la pluja ho va impedir; tot i així, els avis es van quedar a l’aula per veure el dia a dia de la classe.
El dimarts “LES LLUNES” van anar al sorral i van plantar floretes, plantes aromàtiques i planter per posar el nostre hortet, el qual vam regar entre tots.
El dimecres van ser “ELS SOLS” qui varen gaudir de la companyia dels seus avis i àvies, on van plantar flors aromàtiques, planter per l’hort i també varen penjar algun retall de roba.
El dijous “ELS NÚVOLS i els ARCS DE SANT MARTÍ” van sortir conjuntament al sorral i avis/àvies, nets/nétes, van plantar flors, planter, penjar molinets, un mòbil i retalls de roba i fins i tot una caseta de fusta pels ocellets.
I per concloure aquesta setmana vam convidar als avis i àvies de tota l’escola a un esmorzar de pa i xocolata (gentilesa de l’AMPA), al passadís de la nostra escola, ja que el temps no acompanyava i no ho vam poder fer al pati.
L’equip docent de l’escola, està molt agraït per la implicació de les famílies en aquest projecte, ja que ha sigut una experiència molt enriquidora pels infants. Ara tenim un sorral molt alegre i divertit que tots els infants podran gaudir i passar-s’ho bé!!!

Avis, àvies moltes gràcies i també felicitar a les famílies!!

Aquí us deixem una petita mostra, de com ens ha quedat el sorral de l’escola:






1 comentari:

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.