dimecres, 10 de setembre del 2014

A.M.P.A. CURS 2014/15

Benvolguts pares i mares,


Una vegada més ens trobem a l’inici d’un nou curs escolar. Per alguns dels nostres fills és el primer de la seva vida, per això us volem donar la benvinguda a l’Associació de mares i pares d’alumnes (AMPA) de la Quitxalla i comunicar-vos que enguany els membres que formarem la JUNTA DIRECTIVA del curs 2014-2015 som els següents:

PRESIDENTA: GEMMA GUDAYOL
SOTS-PRESIDENTA: EVA VILA
TRESORERA: MARIA CAMPRUBÍ
SECRETÀRIA: MONTSE SÁNCHEZ
VOCALS: JORDINA LÓPEZ, HELENA CERVIÀ, GEMMA FÀBREGAS, GISELA JUNCAROL, GLÒRIA BOSCH, IMMA GALERA, MONE ROCA, NÚRIA CARRASCO i RAQUEL FERNÁNDEZ.

Alguns dels objectius de la junta són comprar material i regals per a l’escola, i també col·laborar en les festes de Nadal, Carnestoltes, Setmana Santa, setmana dels avis o final de curs, entre d'altres. Com cada any comptarem amb dues fonts d’ingressos principals, que seran:

- La quota de l’AMPA, que enguany tornarà a ser de 25 € per família i que és de caire voluntari. Aquesta quota es cobrarà a principis del mes de novembre, a través de la domiciliació bancària del Banc o Caixa que vau especificar durant el període de matrícula.
Si, tanmateix, hi ha alguna família que prefereix pagar-ho en efectiu, ho hauria
de comentar a la tutora del seu fill o filla abans d'acabar el mes d'octubre, ja
que si no s'ha dit res abans d'aquesta data, el rebut us serà cobrat pel banc
directament.

- La venda de loteria de Nadal. Aquesta loteria es reparteix entre tots els pares dels alumnes, un talonari per alumne, i cal que quedi venut abans del dia 28 de novembre.

Aquest any i per segona vegada consecutiva, oferim dues possibilitats de retorn
dels diners dels talonaris, per tal de facilitar la feina a les famílies, a les
mestres i als membres de l’AMPA:

A. Ingressar l’import total al compte de l’AMPA del BBVA i retornar la matriu
sola a la mestra, juntament amb el resguard de l'ingrés.
B. Portar els diners en efectiu i la matriu a la mestra.

Properament us lliurarem el talonari corresponent, amb la data màxima de lliurament i el número de compte on cal fer l'ingrés de l’import total.

Agraïm la vostra col·laboració i us recordem que l'AMPA està oberta a tothom que en vulgui formar part, només cal que ens ho feu saber!

 Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos, també, que tenim a disposició de tots els pares i mares l'adreça de correu electrònic de l'AMPA a la qual ens podeu escriure per qualsevol cosa que necessiteu, i que és la següent: ampaquitxallanavas@gmail.com, així com la bústia física situada al passadís de l'escola.

Amb això, us saludem ben cordialment.
JUNTA DE L’AMPA ESCOLA BRESSOL QUITXALLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.