dimecres, 10 de desembre del 2014

"FESTA DEL CAGATIÓ"





 Benvolgudes famílies,

L’AMPA, conjuntament amb les mestres i la quitxalla de l’escola, us volem convidar que vingueu a l’Escola Bressol Quitxalla el dilluns 22 de desembre per tal de celebrar la FESTA DEL CAGATIÓ.

Per facilitar l’organització de la festa i tenint en compte que l’escola no té una sala gran per poder realitzar la celebració amb tots els familiars i infants junts, hem hagut d’establir uns horaris per tal de gaudir-la amb tranquil·litat.
El lloc on cagarem el tió és la sala polivalent de l’escola. Cada grupclasse té el seu horari i, un cop cada classe hagi fet cagar el tió, el grup i els familiars aniran a la seva aula on hi haurà una mica d'esmorzar per a tothom, gentilesa de l'AMPA.


Els horaris seran els que hi ha a continuació, i cal respectar-los estrictament per tal que tot funcioni correctament:
* Estels = 09:30 h (a la mateixa aula)
* Llunes = 10:00 h (sala polivalent)
* Sols = 10:30 h (sala polivalent)
* Núvols = 11:00 h (sala polivalent)
* Arcs = 11:30 h (sala polivalent)


Si us ve de gust, ens agradaria que tots els nens i nenes anessin disfressats de pastorets i pastoretes, cadascú segons la seva imaginació, ja que tot els queda bé.

No cal portar bastó, l’AMPA té unes culleres de fusta identificadores per a cada nen, de cada classe, per picar el tió. En acabar la festa s’han de retornar a la tutora.


Us agrairíem l’assistència de, com a mínim, un familiar de cada nen, per tal de tenir cura de tots i poder gaudir i participar més de la festa.
 

BON NADAL I BONES FESTES!!!

AMPA DE L'ESCOLA BRESSOL QUITXALLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.