divendres, 27 de març del 2015

Avui hem menjat MONA !!



Famílies;
Aquesta setmana hem fet diferents activitats. Vam començar a principis de setmana fent una activitat de manipulació. Els més petits,  les llunes i els sols van manipular massa de pastís. Va ser molt divertit ! semblaven pastissers de veritat!


Les llunes i els sols van manipular la massa i van deixar-ne constància en una cartolina. Tot i que alguns en van gaudir més que d’altres...

Aquests dies s’acosta la pasqua i per això els més grans, els núvols i els arcs de sant Martí,  han continuat manipulant xocolata...  va ser molt divertit!
Cal dir, que era molt bona! Això de tastar-la ningú se’n va poder estar! Mireu com els Arcs de sant Martí manipulen la xocolata:





Mireu aquí com n’hi ha que es llepen els dits:




  I avui divendres, després de parlar de la mona, de cantar cançons,...  l’Ampa ens ha obsequiat amb una mona. Era molt bona i de XOCOLATA!

 


Ah! I els més petitons de tots de l’aula dels estels... com que alguns encara no mengen mona... n’han fet una i se l’han endut cap a casa.


Des de l’escola volem donar les gràcies a l’AMPA per obsequiar-nos  amb aquestes mones tan bones. Els infants les han tastat, alguns se l’han menjat, altres les han manipulat,... però de ben segur que cadascú les ha pogut gaudir gràcies a la vostra gentilesa.

DES DE L’ESCOLA US VOLEM DESITJAR:   BONA PASQUA !
 I RECORDEU: DILLUNS I DIMARTS L’ESCOLA ESTARÀ OBERTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.