dijous, 16 de juliol del 2015

Els nens i nenes del Virus vénen a l'escola bressol!






Avui dijous dia 16 de juliol han vingut el grup dels xics del Virus. Els nens i nenes de P-5 i de 1r en petits grups ens han  fet diferents representacions.
Per començar ens han presentat la Patum. Aquest grup portava una guita i els nens i nenes de la Quitxalla han quedat bocabadats.


Al llarg de les representacions tots els infants de l’escola han estat molt atents i observadors mentre han anat veient els  espectacles que els nens i nenes del Virus ens tenien preparats.

Hem vist representada la cançó del Virus al estil rock, una petita obra de lladres i espies i per últim ens han representat les activitats que fan al Virus.
Ha sigut un matí molt distret que tant els nens i nenes del Virus que han vingut com els nens i nenes de la Quitxalla, s’ho han passat molt bé.

També hem vist la cara de contents que es posaven els infants quan veien el seu germà, el seu cosí o fins i tot un conegut. I alguns dels  més grans els ha fet molta il·lusió tornar a venir a l’escola on havien anat quan eren petits.

MOLTES GRÀCIES ALS NENS I LES NENES DEL VIRUS I ALS MONITORS PER HAVER-NOS DEIXAT GAUDIR D’AQUEST MATÍ. HA SIGUT GENIAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.