dilluns, 13 d’abril del 2015

Jornada de portes obertes!



Aquest dissabte dia 11 d’abril a la nostra escola bressol s’ha celebrat  la jornada de portes obertes.
 Aquest any com a novetat s’han fet diverses activitats al llarg del matí. A les aules hi havia diferents propostes educatives com: proposta de joc heurístic, la panera dels tresors, manipulació amb pa rallat i una proposta de psicomotricitat a la sala polivalent.

Al pati també hi havia un taller de pintura i els infants van poder pintar un llençol de color blanc amb pintures de colors. En aquest espai també hi havia els membres de l’AMPA que  han  participat tot obsequiant als infants amb la samarreta de la quitxalla de color vermell d’aquest curs escolar. 


Ah! Famílies! Encara hi sou a temps, si voleu més samarretes encara en podeu fer comanda al llarg d’aquesta setmana. Moltes gràcies als membres de l’AMPA per col·laborar en aquest dia de jornada de portes obertes tan participatiu.

I a les 12h, tots els infants estaven a punt per participar en un taller musical a càrrec de Carla Galiot. Des d’actuacions com Alegria del Circ du Soleil, el ball de l’Àliga de la Patum, entre altres, hem gaudit d’una hora ben entretinguda tot escoltant i ballant en família en un ampli ventall d’actuacions.



Hem tingut un matí molt entretingut amb una gran participació de les famílies dels infants que vénen dia a dia a l’escola i amb l’interès de moltes famílies per informar-se sobre el funcionament de la nostra Escola Bressol Municipal.

Tots, estem molt contents i satisfets  d’aquest dia de portes obertes i des de l’escola volem donar les gràcies a tots els que ho han fet possible venint a l’escola i participant en totes les propostes que s’han fet.

I finalment, també volem donar les gràcies a l’avi del Quim i del Jan que gràcies a la seva col·laboració vam poder penjar unes fustes al passadís per fer motricitat fina, molt xules i divertides per tal que tots els infants hi puguin jugar. 



Ah!! I si alguna família no va poder venir a veure l’escola, veniu, truqueu o poseu-vos en contacte a través del correu: a8045249@xtec.cat i us atendrem gustosament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.