dijous, 16 d’abril del 2015

Som uns GRANS pares i mares per als nostres infants!!!



 
Sí, ho hem descobert, si ens ho proposem, tots som uns GRANS pares i mares per als nostres fills i filles. La psicòloga Lídia Costa, amb una eloqüència meravellosa i amb tot d'exemples clars i específics, que a més d'un ens feien dibuixar un somriure als llavis de complicitat, ens ha ajudat a descobrir-ho al llarg de la xerrada "Descobreix la gran mare/pare que hi ha dins teu", d'ahir dimecres a la tarda, a l'escola bressol municipal Quitxalla de Navàs, dins dels actes de Fira de Primavera, organitzada per l'AMPA de l'escola i en col·laboració amb l'Ajuntament de Navàs.

"Si vosaltres esteu bé, tot allò que feu i, evidentment, tot allò que impliqui relació amb els vostres infants, ho fareu molt millor", ens ha començat dient la Lídia. 

I, a partir d'aquí, amb un intercanvi de visions, juntament amb la col·laboració i experiència dels pares i mares assistents a la xerrada, la Lídia ha anat argumentant el perquè de tot plegat.

Una xerrada amb un gran nombre de famílies interessades per la criança i educació dels seus infants i, de ben segur, per a repetir i aprofundir-hi molt més en una futura ocasió.

Moltes gràcies Lídia per haver volgut compartir el teu temps amb nosaltres.

El mes que ve segurament que organitzarem una nova xerrada que pugui ser d'interès general per a moltes famílies. Us n'informarem puntualment quan s'acosti el dia.

AMPA Quitxalla Navàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.