dijous, 11 de juny del 2015

Èxit en la participació dels avis!



Famílies,

Estem molt contents amb la participació dels avis i àvies que han vingut durant aquesta setmana i han col·laborat a decorar el sorral de la nostra escola.


El dimarts van venir els avis de l’aula dels estels i van decorar-lo juntament amb els seus néts:










El dimecres les llunes i els sols van gaudir de l’assistència dels seus avis  i àvies. Junts van plantar flors, van posar una caseta pels ocells al sorral i van regar i poder jugar tots junts:










I avui dimecres han vingut  avis i àvies a les aules dels núvols i dels arcs de sant Martí, han plantat i durant tot el matí els avis han pogut gaudir el fet de venir un matí a jugar a l’escola amb els seus néts i nétes, tot portant una coseta per decorar el jardí. Alguns han dut casetes de fusta, altres les han fet amb un bric de llet, altres plantaven floretes,...

















Ara tenim un sorral ben florejat. Ens ha agradat molt que hagueu vingut  durant la setmana dels avis i que haguem pogut compartir aquest dia entre avis, néts i educadores. Ha sigut genial. L’any vinent hi tornarem. Des de l’escola ens agrada molt que les famílies pugueu participar en les festes que preparem.



AVIS, ÀVIES, MOLTES GRÀCIES PER HAVER VINGUT!

I de record... s’han emportat un detall que han fet els nens i nenes de l’escola:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.