divendres, 12 de juny del 2015

INTERÈS CONSIDERABLE PER SABER COM SOCÓRRER ELS NOSTRES INFANTS EN TERMES DE PRIMERS AUXILIS


 
 
 
 
 
Amb una sala polivalent plena de gom a gom, ahir, la pediatra del CAP de Navàs i de Balsareny, la Isabel Soler, ens va acompanyar durant prop més de dues hores, per explicar-nos, de primera mà, què cal fer i com cal actuar en situacions quotidianes i/o d'emergència en què els nostres infants necessitin ser atesos a nivell de primers auxilis.
 
Com curar una rascada; com tractar un cop al cos o al cap; com tractar les dents que cauen per cops, trencades, o es tornen negres; com tractar les picades de mosquit o d'altres insectes o animals amb verí; com "no espantar-nos gaire" davant de possibles atacs combulsius; com tractar un ennuegament; quatre pinzellades de reanimació cardiopulmonar, etc.
 
A banda que també ens va oferir, al final, molts consells d'hàbits saludables en la infància, tant a nivell d'alimentació com a nivell d'higiene i salut física, mental i immunològica dels nostres infants.
 
Una xerrada molt ben aprofitada i realment interessant, amb un servei de guarda d'infants, com hem tingut en cada xerrada que hem fet, a càrrec de la Trini i l'Amàlia, d'allò més impecable.
 
 
 
De part de tots els assistents a la xerrada d'ahir en general, i de part de l'AMPA de la Quitxalla en particular, moltes gràcies a la Isabel per haver-nos volgut dedicar aquest parell d'hores a nosaltres; i moltes gràcies a la Trini i a l'Amàlia, també, per dedicar sempre aquestes estones als nostres infants, per tal que nosaltres, les famílies, puguem gaudir de les xerrades sense interrupcions.
 
El curs que ve, més!!!
 
AMPA Quitxalla Navàs
 
PD: qualsevol proposta o idea de xerrada que us agradaria fer, si us plau, deixeu-nos-la a la bústia de l'escola de l'AMPA o ens l'envieu al nostre correu electrònic, per tal que la puguem valorar i buscar-ne el professional especialitzat per poder-la dur a terme.
 

1 comentari:

  1. Ha estat un plaer passar una tarda amb vosaltres. Gràcies per la vostra assistència i per la paciència. Ja sabeu on trobar-me si us cal qualsevol cosa. Isabel Soler

    ResponElimina

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.