dijous, 30 d’octubre del 2014

CELEBREM LA CASTANYADA!



Hola família!
Avui dia 30 d’octubre, hem celebrat la castanyada! 
Ha estat molt divertit! Ja que hi havien 2 castanyeres visitant la nostra escola. Han entrat aula per aula, han començat pels més petitons de l’escola, l’aula dels “ESTELS”(P0). Ens han ensenyat el cistell i sabeu que hi portaven? Castanyes i moniatos per observar! En acabar ens han fet el ball de la “CASTANYERA” i han marxat corrents, ben emocionades per veure la resta d’escola. Tot seguit han anat cap a les aules dels “SOLS” i les “LLUNES” (P1), els infants en veure-les s’han quedat bocabadats i fins i tot n’hi ha hagut que s’han espantat una micona… Ens han convidat ha ballar amb elles el ball de la “CASTANYERA” i en acabar han repartit panellets i castanyes per observar i també menjar!!mmmm!
Per acabar la visita, han anat a les aules dels “NÚVOLS” i dels “ARCS DE SANT MARTÍ” (P2) i al entrar s’han quedat parades del goig que feien tots els infants amb els seus mocadors al cap i les galtes ben vermelletes! Els infants ben a poc a poc s’han acostat a les castanyeres i elles els hi han ensenyat tot el que portaven al cistell: castanyes i panellets per tothom! En acabar tots els infants juntament amb les castanyeres, s’han agafat de les mans i han ballat el ball de la “CASTANYERA”.
Finalment les castanyeres, han marxat cap a casa seva. Ben contentes i emocionades, ens han promès que l’any vinent tornaran ha venir!



MOLTES GRÀCIES CASTANYERES PER LA VISITA!

Aquí us deixem una petita mostra de com ha anat el dia i també us deixem la cançó de la castanyera, perquè la pugueu cantar amb els vostres fills/es:
Quan és temps de menjar castanyes
la castanyera, la castanyera
ven castanyes de la muntanya
a la plaça de la ciutat
la camisa li va petita
la faldilla li fa campana
les sabates li fan cloc-cloc
i en ballar sempre gira així.



 AULA LES LLUNES
 AULA LES LLUNES
 AULA DELS SOLS

 AULA DELS ARCS DE SANT MARTÍ

 AULA DELS ARCS DE SANT MARTÍ


 AULA DELS NÚVOLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.