dimarts, 25 de novembre del 2014

PROJECTE PRELUDI - CONCERT A L'AUDITORI







Benvolgudes famílies:
Com ja us vam avançar el dia de la reunió a  l’escola de música sobre la sortida que es té previst realitzar el dissabte 7 de febrer de  2015 a l’Auditori i al Museu de la Música de Barcelona, us informem que em fet arribar a les famílies una carta de compromís per saber qui està interessat en anar a Barcelona a l’Auditori per tal de fer una previsió.
Està previst visitar el Museu de la Música a les 11 del matí (adaptat  a partir de p-3, p-4..)  i a la tarda assistir a un concert infantil amb la família anomenat  “tubs i tubes”, a les 5 de la tarda.
Prèviament a l’activitat, i durant tres diumenges, que intentarem que siguin consecutius i immediatament anteriors, farem formació a l’escola de música municipal de 10 a 12 del matí, amb l’objectiu de preparar-vos per gaudir millor el dia del concert.
El preu aproximat de l’activitat completa és de 13,50€ o de 10€ en cas que només es vulgui assistir al concert de la tarda. A aquest preus s’hi ha de sumar el del desplaçament en autobús que és d’uns 9€ per persona.
A fi de saber amb quanta gent podem comptar us agrairem que ens retorneu la carta de compromís a l’escola abans del dia 1 de desembre.
Ah! Si teniu familiars, amics, coneguts, que sabeu que els agradaria venir, també poden  venir a Barcelona el dia 7 de febrer i fer aquesta activitat.  Només cal que vinguin a l’escola bressol o a l’escola de música i omplirem el paper  per saber que volen venir  a l’auditori

Moltes gràcies, us hi esperem a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.