dimecres, 10 de desembre del 2014

ELS REIS DE L'AMPA PASSEN ABANS D'HORA PER L'ESCOLA BRESSOL

Una informació de caire “econòmic” per a tots els pares i mares de l'escola:
Des de començaments del curs escolar i fins ara, l'AMPA ha col·laborat, i té la intenció de continuar col·laborant, si així cal, en la compra de material necessari per al dia a dia de l'escola bressol, sempre que la direcció del centre ens ho ha demanat o ens ho torni a demanar. Evidentment, en la
mesura del nostre possible! ;)
Us volíem fer saber, doncs, que part dels vostres diners de la quota i del que s'ha obtingut de la venda de loteria de Nadal ja han estat ben invertits en material per a l'escola: els hem pogut proporcionar, per exemple, des d'una càmera de fotos per a una de les classes, que la tenien espatllada, fins a un ràdio-cd per poder escoltar música a l'aula, o un parell d'hamaques de nadó perquè els infants puguin fer-hi les dormidetes que els calgui.
A banda d'això, properament, en la festa del cagatió, que es farà el proper dilluns 22 de desembre, l'AMPA també és qui “ha anat engreixant el tió durant tot l'any” perquè cagui de valent aquell dia, a l'hora que us oferirà, a totes les famílies, un petit esmorzar per a tothom quan vingueu a cagar el tió a la classe dels vostres menuts!
Escola i AMPA treballem en equip, sempre que és possible, per fer que els nens i nenes de l'escola tinguin tot allò que es mereixen en cada moment!
Us recordem que teniu a la vostra disposició, per a qualsevol cosa que ens vulgueu comentar, el correu de l'AMPA (ampaquitxallanavas@gmail.com) i la bústia física penjada a la meitat del passadís, al racó de l'AMPA, perquè ens feu arribar tot allò que cregueu oportú.
Molt bones festes de Nadal a tothom!!!
AMPA Quitxalla Navàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.