dimarts, 27 de gener del 2015

Èxit rotund de xerrada!!!

La xerrada "Com gestionar la gelosia i límits, rebequeries i pautes de conducta" que hem organitzat aquesta tarda a l'Escola Bressol Quitxalla ha estat un èxit rotund. L'assistència de pares i mares preocupats per la criança dels seus fills, molt participatius i col·laboradors, ha enriquit l'explicació de la psicòloga Anna Bertran, treballadora d'Aula 28, en l'exposició d'aquest tema i en els consells que ens oferia per tal de poder aplicar en el nostre dia a dia amb els nostres fills.

Mitjançant diversos vídeos i exemples il·lustratius del tema, ens hem pogut anar identificant amb allò que ens anava explicant i, així, tenir com a base per tal de saber gestionar les seves futures rebequeries a partir d'ara.

Hem trobat que la xerrada ha estat molt enriquidora, que se'ns han fet curtes el parell d'hores que ha durat i que, de ben segur, li tornarem a demanar que torni un altre dia per continuar parlant-ne, d'aquest i d'altres temes que, de ben segur, poden interessar a tots aquells pares que tenim infants petits d'aquestes franges d'edat.

Us deixem algunes fotografies de la xerrada:







AMPA Quitxalla Navàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.