dijous, 7 de maig del 2015

EXPERIMENTEM AMB LA LLUM!






Avui a l’escola bressol hem tingut l’oportunitat de jugar amb la llum. Mitjançant dos fluorescents de color lila hem fet llum ultraviolada i tot allò que era blanc o de color fluorescent es veia il·luminat.




Els nens quan hem engegat els fluorescents  s’han quedat ben sorpresos. Els ha agradat, en una sola paraula, estaven bocabadats. Les llunes i els sols observaven la Neus com mitjançant una tela de roba de color blanc explicava una història. A continuació hem observat i mirat la roba que portaven els infants. La bata també es veia molt bé!


Després els núvols i els arcs de sant Martí han anat a la polivalent a experimentar amb la llum. 
Quan han vist que la roba es veia diferent posaven cara de sorpresos i estaven molt contents. I  hem observat i experimentat què passava amb la llum de color lila. Després hem pintat amb retoladors fluorescents a les cartolines de color blanc. Hi hem fet dibuixets: el sol, la lluna,..  i es veien molt xulos... però quan han descobert que si es pintaven les mans també es veia, ha sigut molt divertit, tots volien que els pintéssim un sol a sobre de la mà... o bé, ells mateixos es pintaven les mans i els braços!









Ha sigut una experiència súper xula! 
Xics i grans ens ho hem passat molt bé! 
Segur que repetirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.