divendres, 24 de juliol del 2015

CURS D’INICIACIÓ ALS ABDOMINALS HIPOPRESSIUS



El proper dilluns dia 27 de juliol es farà l’última sessió del curs d’iniciació als abdominals hipopressius que s’està duent a terme cada dilluns de juliol i l’últim de juny a l’Escola Bressol Municipal Quitxalla, organitzat per l’AMPA de l’escola i a càrrec de la fisioterapeuta especialitzada en rehabilitació del sòl pelvià Elisabet Costa, per a totes aquelles mares de l’escola que han volgut apuntar-s’hi.

Els abdominals hipopressius són una nova manera de treballar la musculatura de la cintura abdominal, mitjançant la qual s’exercita la faixa abdominal i el sòl pelvià, gairebé en un 60% més que amb el treball abdominal tradicional.
L’objectiu principal d’aquesta tècnica és la millora del to de base de la musculatura abdominal i pelviana, i està especialment indicada per a persones que acaben de parir (postpart) o per a persones amb incontinència urinària, entre d’altres.

De moment, el curs està agradant molt a les noies que s’hi han apuntat i, de cara a la temporada vinent, l’AMPA no descarta tornar-ne a organitzar més, tant d’iniciació, com en aquest cas, com de perfeccionament i manteniment.

Us deixem amb algunes fotografies del curs.








Molt bon estiu a tothom.

AMPA Quitxalla Navàs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.