dimecres, 10 de febrer del 2016

Implicació i molta participació a la xerrada sobre sexualitat






 
El dijous dia 4 de febrer va tenir lloc la primera xerrada organitzada per l’Ampa sobre la sexualitat amb nens de 0 a 3 anys.



Durant la xerrada es van tractar diferents punts



-   Diferència entre sexe i sexualitat



-  Edat en la que comença la sexualitat en els nens petits : Des de petits, fins i tot des de dins la panxa de la mare, el nen o nena, experimenta conductes sexuals, que evidentment li produeixen plaer. Els nens van creixent i no saben perquè passa això, perquè obtenen aquest plaer i tampoc saben si és una cosa que està bé o està malament. De fet, els nens des de que són lactants ja tenen ereccions. Aquí entra el nostre paper com a pares. Perquè hem d’ignorar aquestes conductes quan realment et fan sentir bé, i nosaltres com a adults també les tenim? 
Aquestes conductes no son dolentes i si ho expliquem i parlem amb els nostres fills, farà que els nens no tinguin por i que confien en nosaltres els pares. Hem de normalitzar el tema de la sexualitat.



-    Exemples reals de com actuar en cada cas en concret



-    Fora mites en el tema de la sexualitat








Des de l’escola estem molt agraïts a la Maria Herrero per dur a terme aquesta xerrada tant interessant i a títol personal, la Maria vol donar les gràcies a tots els pares que estàveu presents per la col·laboració, implicació que vàreu tenir i per compartir amb tots, les inquietuds que teniu.



 Moltes gràcies i fins la propera!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.