dilluns, 27 de novembre del 2017

Setmana de la música






La setmana del 20 al 24 de novembre a l’escola bressol Quitxalla hem dedicat la setmana a la música. La música ens fa créixer i al llarg de la setmana hem gaudit d’un ampli ventall d’activitats musicals. Activitats tot escoltant instruments i activitats musicals amb família.
La setmana va començar amb el so del saxo i el clarinet,  vam escoltar el so de l’acordió i de la flauta travessera i  per últim el so del violí.
També vam fer activitats amb l’Alba, amb qui al llarg del curs, fem treball amb xarxa tot fent activitats musicals a les diferents aules. Vam dedicar dos dies a anar amb els diferents grups i amb les famílies a participar en un petit concert musical. Aquest concert va ser molt participatiu  per part de les famílies, i des de l’escola, volem donar les gràcies per haver-hi assistit.

Aquí us deixem un petit resum del que vam fer:
Dilluns dia 20 de novembre: concert amb el so del saxo i el Clarinet a càrrec del Dani i l’Ivet 


Dimarts dia 21 de novembre:  Els estels, les llunes i els sols anem de concert amb la família a l’escola de música.

Dimecres dia 22 de novembre:  Escoltem i ballem al so de l’acordió i de la flauta travessera a càrrec de Jordi Pujols, director de l’escola de música i pare d’una alumna de l’aula dels sols.

Dijous dia 23 de novembre:  Que bé que sona el Violí!  Ampli ventall d’audicions al so d’aquest instrument a càrrec de l’Eduard Freixas.

Divendres dia 24 de novembre:  els núvols i els Arcs de Sant Martí anem a l’escola de música a cantar i ballar en família. Concert familiar amb l’Alba Cols, professora de l’escola municipal de música. 


En fi, una setmana molt musical.  Aquí us deixem un poema que ens ha agradat molt:



La música dóna ànima a l’Univers,
ales a la imaginació,
consol a la tristesa,
I vida i alegria a
totes les coses.
                                       
                                        ( Plató)


















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.