divendres, 22 de novembre del 2019

setmana de la Música

El dia 22 de novembre és Santa Cecilia, la patrona de la música. Per aquest motiu, des de l'escola bressol i juntament amb l'escola municipal de Música, dediquem una setmana a fer activitats musicals. 

Al llarg de la setmana hem ofert als infants un ampli ventall d'activitats al so de diferents instruments i els hi ha agradat molt. Considerem que la música és important en el desenvolupament dels infants ja que incideix d'una manera natural en espectes cognitius, motrius i emocionals. A través de les cançons, audicions,... els infants poden iniciar-se al descobriment del seu cos,... i aprendre a expressar-se.

Així que,  a través d'audicions en directe els infants viuen i perceben la música d'una forma més significativa i a través de tots els sentits.

Mireu quin ventall d'activitats hem realitzat al llarg d'aquests 5 dies...

 




El dilluns vam escoltar el so del Saxo amb el Dani Huertas, professor de l'escola de música. Els nens i nenes van escoltar aquest instrument que els va agradar molt




 



El dimarts  va venir el Pau, professor de l'escola de música, que ja ve durant tot el curs dins el projecte de treball en xarxa amb l'escola de  Municipal de Música. El Pau, ens va explicar la història del Mickey Mousse. Durant aquesta història, vam sentir el so de diferents instruments, però el que ens va agradar més va ser la Marimba que vam veure que era molt gran i tots aquells que van voler la vàrem tocar i va ser molt divertit.




El dimecres a l'escola les educadores ens van fer audicions. Però la que més ens va agradar va ser: " Les tres musiquetes d'en Pere Berdagí" 




El dijous, va venir el Jordi Pujols, professor i Director de l'Escola Municipal de Música que ens va ensenyar 2 instruments: la flauta travessera i l'acordió. Va ser molt divertit i ens va agradar molt.





I ja per concloure la setmana de la música, hem acabat la setmana escoltant una petita orquestra de violins. Alumnes de l'Institut Escola Sant Jordi han vingut a la nostra escola i ens han tocat dues cançons. Ho han fet molt bé i els nens i nenes han estat molt atents durant el concert. 

Moltes gràcies a tots per haver participat a la setmana de la Música. 

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.