divendres, 26 de juny del 2015

Fem bombolles en famíla!








Avui ha sigut un dia molt divertit. Les  famílies han vingut a l’escola a fer bombolles, ha sigut genial. Pares, mares, algun tiet i algun avi o àvia, han vingut al pati de l’escola ha gaudir d’un dia de bombolles amb els seus fills o néts.

Cada infant duia un pot per fer bombolles i amb un gibrell i hem posat sabó, aigua i una mica de sucre i també hem fet bombolles més grans. Han costat una mica de fer-les però ens ho hem passat molt bé!
Mireu quin recull de fotos: 







Tot l'equip educatiu estem molt contentes de com ha anat el primer any que hem fet la setmana de patis oberts. A les famílies els ha agradat molt de venir. Algunes han vingut cada dia, altres s'ho han convinat, i algunes han fet venir un altre familiar per tal que el seu fill o filla i tingués algu en aquesta activitat. 

Ja ho sabeu, proposeu i ho tindrem en compte, ens agrada saber la vostra opinió. Ah! I recordeu a omplir l'enquesta de satisfacció que us hem fet arribar per poder saber en què podem millorar o veure les propostes que ens feu arribar i poder-les dur a terme.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.