dilluns, 22 de juny del 2015

Patis oberts




 Famílies,
Durant  aquesta setmana del  22 al 26 de juny ja us hem informat que tenim una proposta ja que volem que vingueu a jugar amb nosaltres a l’Escola Bressol.
Per tant, durant aquesta setmana de 9 a 10 tenim l’escola oberta a tots vosaltres perquè vingueu a jugar amb els vostres fills o filles.
També convidem a les famílies que han matriculat als seus fills per al curs 2015-2016.  Ah! I si sabeu alguna família que té fills de 4 mesos a 3 anys i que vol venir a jugar al pati de l’escola, també hi estan convidades. Així els pares que ja veniu cada dia podreu disfrutar d’una estona de joc amb els infants, i els pares que encara no veniu o que esteu pensant a portar els fills a l’escola serà l’oportunitat per tenir  un primer contacte amb l’escola bressol.

Ah! I divendres RECORDEU! Porteu un pot de fer bombolles i tots junts farem bombolles al pati de l’escola. us hi esperem! Serà molt divertit! 

I avui ja hem començat amb el primer dia de patis oberts i estem molt contents de l'èxit que ha tingut. El pati i el sorral s'ha omplert de pares, mares i alguns avis que els feia il·lusió de venir. Aquí us deixem amb unes quantes imatges: 








I demà continuarem amb la setmana de patis oberts, famílies hi esteu convidades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.