dijous, 18 d’octubre del 2018

El nostre pati un projecte que comença a ser realitat!


El pati de l'escola és l'espai de lleure principal al que tenen accés els nens i nenes durant la seva estada a l'escola. És un espai de joc, de moviment, de relacions socials, de descobriments, d'experiments i d'aprenentatges.

En definitiva; el pati és un espai de lleure que cal cuidar i aprofitar. Per aquest motiu, les educadores de l'escola bressol ja fa anys que portem en ment el projecte per convertir el pati en un jardí, hem fet formació juntament amb membres de l'AMPA per poder fer realitat aquest projecte amb moltes ganes, motivació i entusiasme.






Tot partint de les necessitats i somnis dels alumnes, hem elaborat aquest canvi per tal que els nens i nenes de l'escola quan surtin al pati tinguin un joc més variat, imaginatiu i creatiu.

Ara tot just comencem.... hem tret una part del cautxú per substituir-lo en làmines de fusta per tal que sigui més acollidor, més càlid i s'adapti més a un entorn natural. 


Més endavant continuarem amb el projecte treien la resta de cautxú  i incorporant espais diferents de joc per tal que els infants puguin desenvolupar totes les seves capacitats.

Mireu que bonic que està quedant el pati només amb la incorporació d'una part amb fusta natural:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.