divendres, 26 d’octubre del 2018

Setmana Bio a l'escola

Resultat d'imatges de setmana bio


 Durant aquesta setmana del 22 al 26 d'octubre hem participat a la setmana Bio que s'organitza des de l'Ajuntament de Navàs. Aquesta setmana està dins el projecte de Navàs SA que busca incidir en la ciutadania i es pretén estimular l'economia de proximitat lligada al sector  agroecològic, recuperant terres, cultius i paisatges tradicionals  per concienciar i garantir una alimentació sana i respectuosa amb  l'entorn.

Aquests dies des de l'escola hem esmorzat fruita ecològica que ens ha proporcionat l'Ajuntament tot i que durant el curs ja fem aquest esmorzar.





També hem anat a visitar l'hort urbà amb les famílies de Cal Tomàquet i hem pogut observar diferents verdures que hi havia a l'hort i veure l'hivernacle amb l'acompanyament del Jordi que ens ho va explicar molt bé.

 






I avui, divendres dia 26 hem anat a la sala de la Biblioteca a escoltar contes. Ens han explicat un parell de contes que als nens i nenes han agradat moltíssim, ens han explicat el conte de la Masovera i el conte dels animals que es volien menjar una poma. Ens han agradat molt els contes. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Què et sembla? Deixa'ns el teu comentari.